Ma már nem forgalmat szerezni a cél, hanem célzott és releváns forgalmat szerezni.

Adam Audette

Blend360 alapítója, PPC specialista

Google Ads

MIÉRT FONTOS?

MIT NYÚJT SZÁMODRA A GOOGLE ADS?

LÁTHATÓSÁGot

Méghozzá csakis azok számára, akiknek a terméked/szolgáltatásod megoldást jelent, vagyis biztos, hogy érdekli a kínálatod. Ha a találati lista elején vagy megtalálható, jóval nagyobb eséllyel fognak a weboldaladra átkattintani.

KISZÁMÍTHATÓSÁGot

A Google rendszere precíz célzással biztosítja, hogy valódi érdeklődőket tereljen a weboldaladra, így magáért a jelenlétért nem fogsz feleslegesen fizetni, csak a megszerzett érdeklődőkért, kattintásokért, ami a honlapodra irányít.

MÉRHETŐSÉGET

A Google analitikájában (Google Analytics) pontosan tudni és látni fogod, hogy mi történik a pénzeddel, mire mennyit költöttél, milyen eredményeket hozott. Ez biztosítja az átkattintási költségek folyamatos optimalizálását, a hirdetések megtérülését.

Google Ads

HOGYAN DOLGOZUNK?

# Tervezés

Először egy online kérdőív lesz segítségünkre, melynek kitöltését követően már jobban megismerjük a márkád alaptevékenységét, az értékeit, célcsoportját, az ideális vásárlóját (buyer persona), a legfőbb üzenetét és az elérni kívánt célokat, fejlesztési lehetőségeket.

# Kulcsszó kutatás

Kutatjuk, megtaláljuk, kiegészítjük, bővítjük azokat a kulcsszavakat, amelyekre alapozva szövegíró kollégáink a lehető ütősebb (a célcsoportodat megszólító) szöveges és képes hirdetéseket tudják elkészíteni.

# Stratégia, technikai beállítások

A hirdetési lehetőségeidhez mérten megtervezzük a kampánystratégiád, majd profi PPC szakembereink létrehozzák a hirdetési fiókodat és beállítják a szükséges paramétereket.

# Kampány elindítása

A már korábban megírt meggyőző hirdetési szövegeket és a figyelemfelkeltő képeket feltöltjük a rendszerbe majd elindítjuk a hirdetéseket.

# Optimalizálás, beszámoló

Nem csak akkor dolgozunk, ha kéred, folyamatosan figyeljük az aktív hirdetéseket, a kevésbé hatékonyakat kiszűrjük, optimalizáljuk, míg a jól teljesítőeket tovább erősítjük. Az eredményekről statisztikákat készítünk, újabb javaslatokat fogalmazunk meg, melyekről az együttműködésünk ideje alatt rendszeresen beszámolunk.

MÁRKÁK

AKIK MÁR BÍZTAK BENNÜNK

Dolgozzunk együtt!

Érdekel a közös munka lehetősége? Írd meg nekünk, hogy milyen szolgáltatásunkat vennéd igénybe és pontosan milyen elképzeléseid vannak a közös munkát illetően. Válaszadásunkra garantáltan 24 órán belül számíthatsz.