A legtöbb marketingeszköz csak addig szolgál, amíg fizetsz érte, azonban a keresőoptimalizálás (SEO) fizetés nélkül, hosszútávon is megtérül, folyamatosan hozza az új érdeklődőket.

Kolibros csapata

# KERESŐOPTIMALIZÁLÁS - SEO

HOGYAN MŰKÖDIK?

1, Technikai SEO

A keresőoptimalizálásnak azon részére fókuszál, amely a weboldalad technikai beállításért felelősek: milyen gyorsan tölt be, mennyire mobilbarát (reszponzív), milyen felhasználói élményt (UX) biztosít, Google barát-e.

2, On-page (tartalmi) SEO

A weboldalad kulcsszavaira és tartalmi elemeire fókuszál, ilyen például az oldalad címe (title), az egyes címsorok (headingek: H1, H2), a meta leírások, a weboldalra feltöltött képek címei és leírásai (image title, alt text), maga a tartalom és a honlapd URL-je.

3, Off-page (PR és linképítés) SEO

a külső hivatkozások számát és minőségét tartalmazza, azaz fontos, hogy hány külső link (backlink) mutat a weboldaladra, ezek milyen minőségűek és mennyire hitelesek illetve, hogy milyen a hivatkozás szövege ezeknél linkeknél

MIÉRT FONTOS A SEO A MÁRKÁD SZÁMÁRA?

Költséghatékony

A keresőoptimalizálás (SEO) nem egyenlő a kereső hirdetéssel (SEA), így nem merül fel kattintásonkénti költség, ami a weboldaladat az első találatok között tartja. A SEO bizonyítottan az egyik legjobban megtérülő marketingeszköz.

Hosszú távú versenyelőny

A konkurensed szinte bármelyik marketing megoldásodat letudja másolni, a keresési találatok elejére kerülni viszont összetett, jól felépített, komplex stratégiai feladat.

Hosszú távú hatás

A legtöbb marketingeszköz csak addig szolgál, amíg fizetsz érte, azonban a keresőoptimalizálás fizetés nélkül, hosszútávon is megtérül, folyamatosan hozza az új érdeklődőket, akikből nagyobb eséllyel lesz vásárló.

Szolgáltatásaink

SEO audit

A SEO audit az első lépés a jobb helyezésekhez vezető úton. Először a technikai tényezőket vizsgáljuk meg, vagyis, hogy a weboldalad/webáruházad technikailag megfelelően van-e felépítve a Google robotok számára. Ezt követően megnézzük a szöveges és képes tartalmaid mennyiségét és minőségét, a kulcsszavaid relevanciáját és fókuszáltságát. Megvizsgáljuk a linkhálózatod erősségét is, annak gyengeségeit és fejlesztési lehetőségeit. Végezetül egy kicsit kémkedünk, az általunk javasolt (de közösen kiválasztott) konkurensek SEO mutatóit elemezzük, hogy pontosan lássuk miben jobbak, erősebbek vagy éppen gyengébbek. Az elemzésről írásos anyag készül, amit személyesen és online úton tudunk átadni.

SEO tanácsadás

SEO tanácsadásunkat akkor ajánljuk, ha még nem rendelkezel weboldallal vagy webshoppal, de már az első pillanattól tudatosan akarod építeni a márkád keresőoptimalizálását. A tanácsadás keretében kidolgozzuk a márkád SEO stratégiájának vázát. SEO tanácsadásunk akkor is neked szól, ha már rendelkezel SEO audittal, de 1-1 területet illetően specifikus kérdéseid vannak, szakértői segítségre van szükséged. Ez esetben egyedi megkereséseket is fogadunk: például óradíjas és havidíjas tanácsadások.

Havidíjas SEO

Havidíjas SEO szolgáltatásunk tartalmazza a SEO auditot, mely alapján megkezdjük a technikai beállításokat, javításokat, igény szerint kidolgozzuk a tartalommarketing stratégiád, bővítjük és optimalizáljuk a kulcsszavaid körét továbbá segítünk a szövegírásban és a linképítésben, hogy weboldalad/webáruházad hónapról hónapra jobb eredményt érjen a keresési találatok listáján.

Szolgáltatásaink

SEO audit

A SEO audit az első lépés a jobb helyezésekhez vezető úton. Először a technikai tényezőket vizsgáljuk meg, vagyis, hogy a weboldalad/webáruházad technikailag megfelelően van-e felépítve a Google robotok számára.

Ezt követően megnézzük a szöveges és képes tartalmaid mennyiségét és minőségét, a kulcsszavaid relevanciáját és fókuszáltságát. Megvizsgáljuk a linkhálózatod erősségét is, annak gyengeségeit és fejlesztési lehetőségeit.

Végezetül egy kicsit kémkedünk, az általunk javasolt (de közösen kiválasztott) konkurensek SEO mutatóit elemezzük, hogy pontosan lássuk miben jobbak, erősebbek vagy éppen gyengébbek.

Az elemzésről írásos anyag készül, amit személyesen és online úton tudunk átadni.

SEO tanácsadás

SEO tanácsadásunkat akkor ajánljuk, ha még nem rendelkezel weboldallal vagy webshoppal, de már az első pillanattól tudatosan akarod építeni a márkád keresőoptimalizálását. A tanácsadás keretében kidolgozzuk a márkád SEO stratégiájának vázát.

SEO tanácsadásunk akkor is neked szól, ha már rendelkezel SEO audittal, de 1-1 területet illetően specifikus kérdéseid vannak, szakértői segítségre van szükséged. Ez esetben egyedi megkereséseket is fogadunk: például óradíjas és havidíjas tanácsadások.

Havidíjas SEO

Havidíjas SEO szolgáltatásunk tartalmazza a SEO auditot, mely alapján megkezdjük a technikai beállításokat, javításokat, igény szerint kidolgozzuk a tartalommarketing stratégiád, bővítjük és optimalizáljuk a kulcsszavaid körét továbbá segítünk a szövegírásban és a linképítésben, hogy weboldalad/webáruházad hónapról hónapra jobb eredményt érjen a keresési találatok listáján.

Dolgozzunk együtt!

Érdekel a közös munka lehetősége? Írd meg nekünk, hogy milyen szolgáltatásunkat vennéd igénybe és pontosan milyen elképzeléseid vannak a közös munkát illetően. Válaszadásunkra garantáltan 24 órán belül számíthatsz.