A vízió stratégia nélkül csupán csak illúzió marad.

Lee Bolman

Szerző, professzor

MÁRKASTRATÉGIA

KELL EZ NEKEM?

A minőségi termék/szolgáltatás sokszor nem elegendő. A stratégiai tervezés alfája, hogy ismerd a célpiacodat, a konkurenseidet és a (potenciális) vásárlóidat.

Stratégia nélkül

MÁRKASTRATÉGIA

EZ KELL NEKEM !

A legtöbb marketinges megoldást le lehet követni, a stratégia lényege viszont, hogy nem másolható.

Stratégiával

#1 MÁRKASTRATÉGIA TARTALMA

HOGYAN DOLGOZUNK?

# MÁRKAÉPÍTŐ KÉRDŐÍV

Részedről: ennek kitöltését kérjük, mi pedig kiértékeljük a kérdőívet - ezáltal megismerjük, hogy számodra mit jelent a márkád, hol tart, milyen céljaid, motivációid és erőforrásaid vannak. ​

# MÁRKA FELTÉRKÉPEZÉSE

Felmérjük a jelenlegi kommunikációs helyzetedet, meghatározzuk hogyan látjuk mi a márkád, SWOT analízist készítünk, irányt adunk, megmutatjuk a lehetőségeid, felmérjük a veszélyeket.

# VERSENYTÁRS ELEMZÉS

Elemezzük az iparágad trendjeit, digitális lehetőségeit, legfőbb szereplőit és a konkurenseidet.

# ELŐKÉSZÜLETI ÖSSZEGZÉS

Átbeszéljük az előkészületi szakaszban feltárt információkat, majd a tervezetünket követve áttérünk a mélyebb szakmai kérdéskörökre

# MÁRKAESZME ÉS ARCULAT

Meghatározzuk a márkád küldetését, azt a jövőképet, amelyre a kommunikációs stratégiád építjük. Pozícionáljuk a márkád, brandbe tesszük a vizuális elemeket és a látványvilágot

# KOMMUNIKÁCIÓ

Szegmentálunk, kijelöljük a célcsoportjaidat és a számukra releváns márkaüzeneteket. Meghatározzuk, azokat a márkajellegzetességeket (USP - Unique Selling Proposition), amikkel kitűnhetsz a konkurenseid közül. SEO felmérést, kulcsszó kutatást végzünk és brandszerezzük a termékpiramisod.

# MÁRKATARTALOM

Meghatározzuk a marketingeszközöket és a kommunikációs csatornákat. Tartalommarketing ötleteket, tervezetet készítünk az egyes kommunikációs platformokra lebontva. Megszabjuk a lehetséges hirdetési megoldásokat és a hirdetési költségeket, ütemezési tervet készítünk. Ügyfélmegtartó és márkaélmény fokozó taktikákat dolgozunk ki.

MIKOR AJÁNLJUK?

#1 - HA...

Még nem rendelkezel dokumentált, komplex stratégiával.

#2 - HA...

A jelenlegi stratégiával, eredményekkel nem vagy elégedett.

#3 - HA...

Rebranding (újramárkázás) előtt állsz és új stratégiát szeretnél kidolgozni.

MENNYIBE KERÜL?

Nem titkolózunk.

Viszont fontos először leszögezni, hogy ha egy stratégia esetén számodra az ár az első, akkor mi még nem egymást keressük. Hiszünk abban, hogy a stratégia egy kiszámítható befektetés, így a fő kérdés nem az, hogy mennyi, hanem, hogy mennyit hozhat a márkádnak. 

Ebből adódóan lehetetlen egységes árakat meghatározni, egy stratégia összetettsége függ a vállalkozásod méretétől,  piaci helyzetétől és sok más komponenstől is. Találsz olyan kivitelezőket a piacon, akik 400-500 ezer alatt szóba se állnak veled, de olyanokat is, akik gyanúsan olcsóak, 50-100 ezer forintért elvégzik a stratégia tervezést.

A valós piaci értéke valahol a kettő között van

Márkaépítés lévén stratégiai tervezetet minimum 1 éves távlatban készítünk, melynek elkészítési ideje körülbelül 15-20 napot vesz igénybe. Ha velünk szeretnél stratégiát készíteni 200.000 Ft-os induló árral tudsz kalkulálni. Ennek tartalmáról bővebben már fentebb olvashattál, azonban egyedi igények, kérések esetén az ár módosulhat.

GARANCIÁT VÁLLALUNK

100%-ban hiszünk a módszerünkben, a márkastratégiai tervezet erejében, de mindezek lehetnek csak üres szavak, ígéretek. Ha úgy érzed nem azt kaptad, amit előzetesen megbeszéltünk, sablonszerű, egyedi megoldásoktól mentes stratégiát kapsz, vita nélkül visszafizetjük a szolgáltatás árát 100%-ban. Korrekt?

MÁRKÁK

AKIK MÁR BÍZTAK BENNÜNK

Dolgozzunk együtt!

Érdekel a közös munka lehetősége? Írd meg nekünk, hogy milyen szolgáltatásunkat vennéd igénybe és pontosan milyen elképzeléseid vannak a közös munkát illetően. Válaszadásunkra garantáltan 24 órán belül számíthatsz.