HELLO!

HELLO!

Miért a Kolibros?

A csapat minden tagja egy adott terület specialistája, akik összekapcsolódva, egymást kiegészítve mutatják meg igazán a bennük rejlő értékeket. Létezésünk óta tapasztaljuk, hogy tudatos stratégiával és kommunikációval, márkát építve tudnak igazán kitűnni a cégek a piacon. Nem pusztán feladatokat teljesítünk, hanem ügyfeleink valódi partnerei vagyunk. Melléjük állva, velük együtt gondolkodva alkotjuk meg márkastratégiájukat azért, hogy izgalmasabbá, hitelesebbé és piacuk erősebb szereplőjévé válhassanak.

értékeink

értékeink

Hitelesség

Alázattal

„Ne mutass többet, se kevesebbet, mint amilyen valójában vagy.” Ezt az értéket képviseljük mi is, mégha a marketing szakma sokszor nem erről árulkodik. A hitelesség mellett fontos számunkra, hogy mindig többet nyújtsunk ügyfeleinknek, mint amit elvárnak.

Őszintén

Együtt

Csak olyan célokat ígérünk, amiről tudjuk, hogy betartható. Ezért csak olyan ügyfelekkel dolgozunk együtt, akiknek biztosan tudunk segíteni. Mindig az igazat fogjuk mondani, még akkor is, ha kellemetlen. Amit viszont soha nem fogunk másokkal megosztani, azok az üzleti titkaid.  

Nincs

Megállás

Méghozzá a fejlődésben. Hiszünk abban, hogy egy vállalkozás vagy fejlődik, tehát képes folyamatosan előrelépni, megújulni vagy pedig szépen lassan hanyatlani kezd. Ezt az elvünket személyes szinten is követjük, csapattagjaink folyamatosan képzik magukat, hogy mindig a legfrissebb tudásuk adhassák. 

akik már bíztak bennünk

akik már bíztak bennünk

Dolgozzunk együtt!

Érdekel a közös munka lehetősége? Írd meg nekünk, hogy milyen szolgáltatásunkat vennéd igénybe és pontosan milyen elképzeléseid vannak a közös munkát illetően. Válaszadásunkra garantáltan 24 órán belül számíthatsz.